Annekset er et supplement til Vandreturen. Her kan redaktøren finde på at skrive om alt muligt mellem himmel og jord, også om ting der ikke nødvendigvis relaterer til vandring.

"Mine arme er lange og hjælper dig på vej
Jeg blir aldrig sur, kom bare træd på mig
Jeg har en stor flok søskende, men vi er gemt for mennesker
De kalder os for vestegnens glemte kæmper
Bag campingpladsen ude i den rødeste åre
På bakken sover bror Louis lige fra vinter til vår"

Ja, hvor er det mon, de glemte kæmper bor? Se om du kan finde ud af det. Måske det kan lokke dig på en tur ud i naturen.

God tur!

Teddy Venlig
Teddy Venlig.

Kæmpe Trold i Allerød

Anette Haugshøj fra Allerød vil gerne have lavet en stor trold udført af kunstneren Thomas Dambo. Det er meningen, at den skal placeres et sted i Ravnsholt Skov.

For at projektet kan lykkes, skal der skaffes penge, og Anette har nu fået tilladelse fra Indsamlingsnævnet til at starte indsamlingen, som officielt er startet 1. april 2021 (og det er ikke en Aprilsnar!)

Tilladelsen til indsamlingen varer et år. Ifølge en artikel fra Allerød Nyt 7. april 2021, skal der indsamles minimum 350.000 kr. og gerne mere.

Anette har oprettet Facebookgruppen "Kæmpe Trold til Allerød", hvor du kan følge med i, hvordan det går med projektet, og hvis du selv vil støtte projektet, kan du indbetale et valgfrit beløb på Nykreditkontoen: Reg-nr. 5479 kontonr. 4342329. I kommentarfeltet skriver du Kæmpe Trold til Allerød.

Redaktøren på Vandreturen ønsker held og lykke samt succes!

Bakketop Trine
Bakketop Trine.
"Udsigten herfra er som en drøm
Kom og se det for dig selv og ikke holdt af min hånd ...."

Opdateret: 18-04-2021