Om siden

Redaktøren har ikke så meget at sige om denne side andet end, at det hele ikke kun skal handle om vandreture og rejser. Jeg linker til sider om natur- og dyreliv, som jeg synes er interessante, oplysende og gode.

Naturstyrelsen

Styrelsen hører under Miljø- og Fødevareministeriet og varetager opgaver i skove, naturområder og langs kysterne i Danmark.
Naturstyrelsen forvalter cirka 200.000 hektar statslige skove og naturområder, så der skabes størst mulig værdi for samfundet i form af gode rammer for friluftslivet, beskyttelse af naturen og effektiv drift af styrelsens skove og andre naturområder.

Om Udinaturen-kortet (en del af Naturstyrelsen

Udinaturen-kortet samler tilbud ude i den danske natur. Brugere kan finde friluftstilbud her - eller oprette sig som bidragsyder og lægge nye tilbud på. Informationerne på kortet ligger, så alle nemt kan lave apps, programmer og hjemmesider med dem.

Naturguide.dk

Et webmagasin med det formål at udbrede kendskabet til Danmarks natur og dyreliv. Naturguide.dk modtager ingen offentlig støtte og drives alene på baggrund af annoncesalg og affiliates-aftaler og support fra fagfolk, der yder artikler under respekt for webmagasinets formål. Magasinet er upolitisk og udgives af VisitNATURE.

Danmarks Fugle og Natur

Hjemmesiden Danmarks Fugle og Natur er Danmarks største naturhjemmeside. Siden har eksisteret siden 1/11-2001 og har 45995 tilmeldte brugere.
Målet med siden er bl.a. at indsamle informationer om dansk flora og fauna. Siden kan fungere som opslagsværk for folk, som interesserer sig for naturen.


Fotos af dyr i redaktørens have - klik på en af miniaturerne for at se større fotos med lidt forklarende tekst.
Opdateret: 17-10-2021